logo

Louise

Vaig conèixer a la Louise en un seminari de fotografia a Itàlia, ella també és fotògrafa a Guiseley, Regne Unit, està especialitzada en retrats de nens i d’imatge corporativa (goo.gl/ANm7gh) i és mare de tres fills.

Durant el primer dia de seminari va confessar que tot i dedicar-se a la fotografia mai havia estat fotografiada per un professional així que entre tots els fotògrafs allà presents ens vàrem encarregar de que tingués uns retrats dels que n’estigués orgullosa. Cada fotògraf va tenir amb ella una mini-sessió de fotos, les imatges de dalt són alguns dels resultats dels meus minuts amb la Louise.

Ella mateixa explica com va ser l’experiència:

Com et vares sentir durant la sessió de fotos?

Em va encantar l'experiència, em varen maquillar i pentinar, ja només amb això em vaig sentir meravellosa, però quan em vaig posar el vestit i em vaig emmirallar em vaig veure preciosa.

Desprès, quan fotògrafs em van començar a dirigir em van fer sentir tant especial i relaxada que em vaig sentir única.

Quin valor tenen per a tu les fotos d’aquest dia?

Els retrats que tinc d'aquest dia els guardaré com un tresor per sempre i sé que els meus fills també els guardaran i valoraran, sé estaran feliços i orgullosos mirant les fotos de la seva mare vestida i arreglada com una princesa i veient-me d’una manera diferent perquè normalment sempre vaig amb texans i un jersei! Sempre que miri les imatges recordaré una bella experiència.

Repetiries de nou?

Sí, sense cap mena de dubte, estic desitjant que arribi el dia en què pugui fer-ho amb els meus fills i poder compartir un record tant especial amb ells.

A qui recomanaries la experiència?

Recomanaria l'experiència a totes les dones i de fet, penso penjar els meus retrats a casa meva i al meu estudi per així poder explicar a totes les dones l'important que és deixar-se anar de tant en tant, confiar en un fotògraf professional i crear imatges que ajudaran a veure’t de forma diferent a tu i a les generacions futures.

Conocí a la Louise en un seminario de fotografía en Italia, ella también es fotógrafa en Guiseley, Reino Unido, está especializada en retratos de niños y de imagen corporativa (goo.gl/ANm7gh) y es madre de tres hijos.

Durante el primer día de seminario confesó que a pesar de dedicarse a la fotografía nunca había sido fotografiada por un profesional así que entre todos los fotógrafos allí presentes nos encargamos de que tuviera unos retratos de los que estuviera orgullosa. Cada fotógrafo tuvo con ella una mini-sesión de fotos, las imágenes de arriba son algunos de los resultados de mis minutos con Louise.

Ella misma cuenta cómo fue la experiencia:

¿Cómo te sentiste durante la sesión de fotos?

Me encantó la experiencia, me maquillaron y peinaron, ya sólo con eso me sentí maravillosa, pero cuando me puse el vestido y me miré en el espejo me vi preciosa.

Después, cuando fotógrafos empezaron a dirigirme me hicieron sentir tan especial y relajada que me sentí única.

¿Qué valor tienen para ti las fotos de ese día?

Los retratos que tengo de ese día los guardaré como un tesoro para siempre y sé que mis hijos también los guardarán y valorarán, estarán felices y orgullosos mirando las fotos de su madre vestida y arreglada como una princesa y viéndome de una manera diferente porque normalmente siempre voy con vaqueros y un jersey! Siempre que vea las imágenes recordaré una hermosa experiencia.

¿Repetías de nuevo?

Sí, sin lugar a dudas, estoy deseando que llegue el día en que pueda hacerlo con mis hijos y poder compartir un recuerdo tan especial con ellos.

¿A quien recomendarías la experiencia?

Recomendaría la experiencia a todas las mujeres y de hecho, pienso colgar mis retratos en mi casa y en mi estudio para así poder explicar a todas las mujeres lo importante que es dejarse ir de vez en cuando, confiar en un fotógrafo profesional y crear imágenes que les ayudarán a verse de forma diferente a ellos mismos y a las futuras generaciones.

Otros artículos

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *